restaurant pescaresc livrare la domiciliu bucurestiComenzi telefonice: 0759-034-874
Meniu Despre Home
Restaurant Gura Portitei
Rezervare Contact Satul de vacanță
Home Despre Meniu Rezervare Contact Satul de vacanță restaurant pescaresc livrare la domiciliu bucurestiComenzi telefonice: 0759-034-874
Gura Portitei Menu
Restaurant gura portitei bucuresti

Restaurant Pescăresc
Herăstrău

Plasează o rezervare

Despre noi

Restaurantul pescaresc Gura Portitei s-a nascut din dorinta noastra de a aduce marea in Bucuresti. Astfel, ne-am dorit sa cream in inima capitalei o oaza de liniste si inspiratie pentru voi!

Preparate proaspete din peste Peste adevarat adus din delta dunarii Bucatari cu experienta

Folosim doar cele mai bune ingrediente, din surse selectionate, iar pestele - elementul central al preparatelor noastre - este adus chiar din Delta Dunarii. Ne dorim astfel sa va oferim prilejul de a savura preparatele noastre, chiar daca nu ajungeti in satul de vacanta.

Atenție la detalii

de la preparare până la prezentare

Plasează o rezervare

Pentru ca experienta culinara perfecta este, din punctul nostru de vedere, un mix de gusturi echilibrate, mirosuri dar si o experienta placuta din punct de vedere vizual, acordam deosebita atentie tuturor detaliilor, pentru ca voi sa va puteti bucura de preparatele noastre din toate punctele de vedere.

Gamă variată

pentru toate gusturile

Vezi preparatele

Despre Gura Portitei

Satul de Vacanta este amplasat pe limba de pamant ce separa Marea de Delta Dunarii, oferind o gama variata de optiuni pentru sejururi perfecte! Fie ca sunteti amatori ai pescuitului sau ca doriti sa va relaxati pe plaja sau la marginea piscinei, Satul de Vacanta acomodeaza si cele mai pretentioase gusturi.

Piscina in satul de vacanta gura portitei
 

Un sejur la Gura Portitei va ofera posibilitatea de a va lasa fascinati de frumusetea litoralului, dar si de a explora Delta Dunarii.

Sat de Vacanta plaja Sat de Vacanta insula Sat de Vacanta plaja

Pentru cei de doresc sa exploreze mai mult din Satul de Vacanta si sa se lase incantati de peisajele mirifice, am pregatit o galerie dar si un film de prezentare:

Viziteaza galeria satului de vacanta