restaurant pescaresc livrare la domiciliu bucuresti0724-214-224
Meniu Despre Home
Restaurant Gura Portitei
Rezervare Contact Satul de vacanță
Home Despre Meniu Rezervare Contact Satul de vacanță restaurant pescaresc livrare la domiciliu bucurestiComenzi telefonice: 0759-034-874
Gura Portitei Menu
Restaurant gura portitei bucuresti

Restaurant Pescăresc

Exploreaza meniul

Despre noi

Restaurantul pescaresc de la Gura Portitei va asteapt pe litoral cu preparate traditionale din peste, pescuit chiar de noi! Cadrul natural face din masa la restaurantul nostru o experienta deosebita.

Preparate proaspete din peste Peste adevarat adus din delta dunarii Bucatari cu experienta

Folosim doar cele mai bune ingrediente, din surse selectionate, iar pestele - elementul central al preparatelor noastre - este pescuit si procesat chiar de noi!

Atenție la detalii

de la preparare până la prezentare

Plasează o rezervare

Pentru ca experienta culinara perfecta este, din punctul nostru de vedere, un mix de gusturi echilibrate, mirosuri dar si o experienta placuta din punct de vedere vizual, acordam deosebita atentie tuturor detaliilor, pentru ca voi sa va puteti bucura de preparatele noastre din toate punctele de vedere.

Gamă variată

pentru toate gusturile

Vezi preparatele

Despre Gura Portitei

Satul de Vacanta este amplasat pe limba de pamant ce separa Marea de Delta Dunarii, oferind o gama variata de optiuni pentru sejururi perfecte! Fie ca sunteti amatori ai pescuitului sau ca doriti sa va relaxati pe plaja sau la marginea piscinei, Satul de Vacanta acomodeaza si cele mai pretentioase gusturi.

Piscina in satul de vacanta gura portitei
 

Un sejur la Gura Portitei va ofera posibilitatea de a va lasa fascinati de frumusetea litoralului, dar si de a explora Delta Dunarii.

Sat de Vacanta plaja Sat de Vacanta insula Sat de Vacanta plaja

Pentru cei de doresc sa exploreze mai mult din Satul de Vacanta si sa se lase incantati de peisajele mirifice, am pregatit o galerie dar si un film de prezentare:

Viziteaza galeria satului de vacanta